Vi vil ønske dere velkommen til årets største begivenhet for oss HiFi entusiaster, nemlig HiFi messen i Horten. Det har vært en tung tid, med mye nedstengning og begrensninger i aktiviteter, så dette blir en kjærkommen avveksling for mange!

Lørdag vil det være åpent fra 11-19, og søndag 11-18. Inngangspris vil være henholdsvis kr 250 for voksen, kr 400 for familie, og kr 200 for student/honnør.

De av dere som reiser et stykke må ordne evt overnatting selv. Da hotellene fortsatt har redusert kapasitet, så vil vi anbefale å bestille i god tid! Mer informasjon kommer! Stay tuned!

Dagene går, og messen nærmer seg med stormskritt. Det er hektisk i messeleiren, med ganske mye mer å organisere, på enda kortere tid enn vanlig. Men vi gjør alt som må til for at dette skal bli en god, hyggelig, og ikke minst trygg opplevelse for alle!

Til info!

Booking av rom og evt annen overnatting gjøres direkte med hotellet/overnattingsstedet. Horten og Tønsberg har mange overnattingssteder (alt fra hotell til vandrerhjem/campinghytter), men de aller fleste stedene har redusert kapasitet pga corona-pandemien, så vær ute med bestilling i god tid. Det er heller ikke noen organisert transport til og fra overnattingsstedene, så dette må hver enkelt ordne selv. Men det er gode bussforbindelser mellom Horten og Tønsberg. Dette til info!

Pga den økende smittetrenden vedr covid-19, og de ekstratiltak dette medfører for arrangementer, så må vi dessverre flytte dato for Hi-Fi messen en mnd fram i tid, til 6 og 7 november. Klokkeslett og sted er det samme!
Dette til info for de som må reise og bestille overnatting.
Så, det blir messe i år!
Vi gleder oss til å se både utstillere og publikum i Horten i november!